Unitat d'Atenció a l'Usuari

Unitat d'Atenció a l'Usuari
La Unitat d'Atenció a l'Usuari (UAU) orienta i ajuda els usuaris en tots els aspectes no mèdics que tenen a veure amb l'atenció sanitària. Les persones de la UAU us atendran personalment davant de qualsevol dubte que pugueu tenir, recolliran la vostra opinió i us ajudaran amb els tràmits i gestions.
Cadascun dels àmbits del CIS Cotxeres disposa d'una unitat pròpia d'atenció a l'usuari. 

 

Ubicació i contacte de les Unitats d'Atenció a l'Usuari:

  • UAU CAP (primera planta) - Telèfon 932 438 993
  • UAU Rehabilitació (primera planta) - Telèfon 932 438 967
  • UAU Centre Sociosanitari i Hospital de dia (quarta planta) - Telèfon 932 438 989 Extensió 23551

Política d'atenció al ciutadà

Opinions de l'usuari

Al CIS Cotxeres tenim en compte les opinions dels nostres usuaris. Són per a nosaltres un instrument de valor, tant per a la millora dels nostres serveis com per a la detecció de possibles deficiències.

A les Unitats d'Atenció a l'Usuari dels diferents àmbits assistencials i als taulells d'Infermeria de les tres plantes del centre sociosanitari trobareu els fulls d'opinió que podeu omplir i deixar a la bústia d'opinió del hall d'entrada del CIS Cotxeres. Des del centre us donarem resposta personalitzada, per escrit.

També podeu fer-nos arribar les vostres opinions:

  • a través de l'adreça de correu electrònic: cotxeres@consorci.org  
  • trucant al telèfon 932.438.991, indicant que voleu deixar constància d'una opinió per correu ordinari, a l'adreça: Opinions dels Usuaris - CIS Cotxeres - Av. dels Quinze 18  4ª Planta - 08016 Barcelona

 

 

Eines personals