Error
Hi ha hagut un error mentre es generava el portlet.
 

Formació GAM salut mental

Des del programa Activa’t
Data d'inici
02/10/2019 16:00h
Data de fi
04/12/2019 19:30h
Informació

Des del programa Activa’t per la Salut Mental us adrecem la informació sobre la propera FORMACIÓ EN MODERACIÓ DE GRUPS D'AJUDA MÚTUA (GAM) EN SALUT MENTAL. Aquesta formació està dirigida a familiars i amics de persones ateses a la xarxa d’atenció de salut mental (no a professionals ni persones amb experiència pròpia), fent especial èmfasi en els familiars d’infants i joves. Entenem els GAM, Grups d’Ajuda Mutua, com a espais autogestionats que compten amb un o dos persones dinamitzadores, també participants al propi grup, que acullen, acompanyen i generen dinàmiques de comunicació.

L’objectiu del  programa de formació és facilitar a les persones dinamitzadores les eines necessàries per acompanyar al grup seguint el model GAM de l’Activa’t, basat en el suport entre iguals.

 

La formació per a la província de Barcelona tindrà lloc en sessions setmanals, del 2 d’octubre al 4 de desembre de 2019.
Dimecres de 16:00 a 19:30h
10 sessions
Espai: Centre Integral de Salut Cotxeres(Sala Sant Jordi) Av. Dels Quinze 18-30, Barcelona.
Places limitades
Trobaran més informació en aquest fulletó online i al web de l’Activa’t: http://activatperlasalutmental.org/lactivat/el-circuit-activat/grups-dajuda-mutua/
Per a més informació i trametre les inscripcions, també poden contactar amb la Jèssica Pérez, responsable de l’Espai Situa’t baix Llobregat:
santboi@activatperlasalutmental.org
Tel. 605.633.497
Agrairem facin difusió de la formació entre les famílies de les persones ateses en els seus serveis, i tots aquells espais que considerin poden estar interessants en participar-hi.

Eines personals